Tisková zpráva

Pozvánka k mimořádnému vysílání v úterý 16. ledna

Členové Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů z celého světa jsou zváni, aby v úterý 16. ledna 2018 v 17 hodin středoevropského času v živém přenosu naslouchali poselství presidenta Russella M. Nelsona. Toto poselství se bude vysílat prostřednictvím všech církevních televizních, rozhlasových a internetových kanálů a sociálních sítí v 29 jazycích, včetně češtiny. Po proslovu presidenta Nelsona bude v 18 hodin následovat tisková konference, která bude rovněž tlumočena.

Informace o vysílání

Toto poselství se bude vysílat živě na stránkách LDS.org a prostřednictvím církevního satelitního systému anglicky, cebuánsky, česky, čínsky – v kantonštině i mandarínštině, dánsky, finsky, francouzsky, holandsky, indonésky, italsky, japonsky, korejsky, maďarsky, mongolsky, německy, norsky, portugalsky, rusky, samojsky, španělsky, švédsky, tagalšsky, tahitsky, thajsky, tonžsky, ukrajinsky a v ASL, se skrytými titulky v angličtině, prostřednictvím Mormon Channel, Canal Mormón (ve španělštině), MormonNewsroom.org, KSL TV, aplikace KSL TV, BYUtv, BYUtv Global, KBYUtv Eleven a BYUtv International. Kromě toho se bude vysílat rozhlasový přenos na stanicích KSL Radio a BYU Radio.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.