Téma

Kampaň očkování proti spalničkám

  • V roce 2003 věnovala Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů tři miliony dolarů na podporu celosvětové iniciativy, která zajišťuje očkování proti spalničkám pro děti ze 40 zemí. Církev se na projektu podílela společně s Americkým červeným křížem, nadací United Nations Foundation, centry pro kontrolu a prevenci nemocí, Dětským fondem Spojených národů, Světovou zdravotnickou organizací a Mezinárodní federací společností Červeného kříže a Červeného půlměsíce.
  • V roce 2004 se Církev zapojila do očkovací kampaně proti spalničkám na Madagaskaru. Někteří členové Církve darovali svůj čas tím, že sloužili na misii věnované kampani proti spalničkám.
  • Během roku 2006 se Církev zapojila do očkovací kampaně proti spalničkám v Angole, Ghaně, Keni, Namibii, Nigérii, Sieře Leone, Svazijsku, Ugandě a Zimbabwe.

Poznámka ke stylistice: Když podáváte informace o Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, prosím použijte při první zmínce úplný název Církve. Více informací ohledně používání názvu Církve najdete v on-line dokumentu Stylistické pokyny.